Sant Boi recupera visites a les embarassades

Després de dos mesos de mesures excepcionals establertes per l’Estat Espanyol per contenir l’expansió del coronavirus, l’Hospital de Sant Boi recupera totalment l’atenció a la població de dones embarassades de les poblacions de Sant Boi, Sant Vicenç dels Horts, Torrelles de Llobregat, Viladecans, Sant Climent, Gavà, Castelldefels i Begues.

  • A partir de l’1 de juny, davant d’una situació d’urgència relativa al seu procés d’embaràs (pèrdues, contraccions abans d’hora, part imminent) hauran de dirigir-se a l’Hospital de Sant Boi, com venia sent habitual. Els controls ambulatoris de dones embarassades que ara s’atenen a les Consultes Externes (visites, ecografies, corretges, etc.), es continuaran atenent a l’Hospital de Sant Boi.
  • A partir de l’1 de juny, qualsevol infant de les poblacions esmentades, davant d’una situació d’urgència o requereixi ingrés hospitalari, haurà de dirigir-se a l’Hospital de Sant Boi, com venia sent habitual.

Aquest retorn a l’activitat habitual s’emmarca en la fase de desescalada amb l’objectiu de tornar, progressivament, a la nova normalitat amb total garantia i seguretat, tant per als pa-cients com per als professionals, gràcies a les mesures de protecció pautades per les autoritats sanitàries.