casalmaragall

casalmaragall

Música, dansa i teatre per a tots els públics a l’Espai Maragall

En el marc de la festivitat de Sant NIcasi i el Nadal

L’Espai Maragall engega un final d’any ple de música, dansa i teatre amb una programació farcida de concerts i amb l’Escena Local i l’Espai Escènic (L’Escola d’Arts Escèniques de Gavà) com a grans protagonistes
En plena celebració de les festes de Sant Nicasi, la Coral Igualtat de Gavà oferirà el concert Un Nadal especial, el dia 16 de desembre,  en el que es podrà guadir d’un doble programa, un en el que es podran escoltar, en català, obres com My Way de Frank Sinatra, o Moonlight Serenade de Glenn Miller. I una segon que acollirà les més tradicionals melodies nadalenques.

I el dia 21 de desembre Jazz’Nadal serà l’espectacle encarregat de donar els apunts jazzítics amb to nadalenc. Un concert únic amb tres grans fi­gures del jazz del nostre país: el pianista Manel Camp, el saxofonista Llibert Fortuny i la trompetista Mireia Farrés.
La dansa també serà gran protagonista d’aquest final de temporada amb dues propostes: La, ja tradicional, Gala de la Dansa tindrà lloc el 22 de desembre, organitzada pels Amics de la la Dan­sa de Gavà. I Els pastorets dansen de la mà de l’Es­bart Brugués , una versió molt original del clàssic nadalec,  que en la seva 3ª edició es consolida dins del programa nadalenc de la ciutat. La representació tindrà lloc el dissabte, 29 de desembre.

I per tancar l’any el dia 30 de desembre es farà una doble celebració amb tots el que s’acostin al Maragall: el final d’any i entrada del nou i els 5 anys de l’Espai Maragall que va tenir lloc el passat 15 de setembre.  I per fer-ho que millor que a través d’un viatge pels racons del teatre amb una visita teatralitzada protagonitzada pels alumnes del Labo­ratori de Teatre de l’Espai Escènic. Endinsa’t a l’Espai Maragall serà el resultat del taller Side Specific realitzat pels alumnes, que ha conduït Magda Puig i dirigit Jordi Gon­zález.