School of Rock al teatre

El Grup Teatral La Igualtat posa en escena “School of Rock”, una obra basada en l’adaptació de la pel·lícula on un guitarrista sense banda ni ofici, es veu obligat a buscar feina i per un atzar del destí es convertirà en el mestre en una classe amb uns nens i nenes molt especials i amb un talent únic per la música.

L’obra, sota la direcció de Verónica Riera i Laura Navas, està protagonitzada per Daniel Sánchez en el paper de professor boig pel rock qui d’entrada no connecta amb l’alumnat però poc a poc s’estableix un vincle i segons precisa Sánchez “al final tot acaba bé i se n’extreu un missatge molt maco”.

La funció manté l’essència del film, tot que Sánchez admet que “s’ha obviat el to d’alguns insults del guió original per evitar ferir sensibilitats”. Per la resta, la gent es divertirà, especialment els amants del rock ja que durant tota l’estona sona música, fins a 40 temes d’ACDD, Los Ramones, The Whoo, o els Kiss entre molts altres. Com a novetat s’incorpora una peça de la banda Cucarachas Enojadas, amiga del grup i que segons explicava Sánchez “ens han ajudat molt en aquest projecte”.

Una altra particularitat d’aquest espectacle és que els més petits de la companyia són els protagonistes en aquesta ocasió i que en alguns moments es cantarà en directe.

Daniel Sánchez precisa que “ens agradaria poder tornar a representar-la l’any vinent però el handicap és que els petits actors i actrius creixen molt ràpid”. També assegura que “aquest projecte suposa un repte i un risc” però que estan segurs que “agradarà a tota la família”.

 

El muntatge es podrà veure aquest dissabte, a les 18 hores. Les entrades es poden comprar anticipadament al mateix Espai Maragall, per 5 euros, o el mateix dia de la funció, per 6 euros.