seguretat, neteja i civisme
Parés, a la Rambla de Gavà el passat dijous

Mónica Parés, alcaldable del Partit Popular (PP) per Gavà a les eleccions municipals del proper 28 de maig, ha defensat les propostes del seu partit en matèria de seguretat, neteja i civisme.

Respecte a la neteja, Parés ha recordat que “la població tenia la sensació de que la ciutat estava bruta, des del govern municipal ens van dir que no era així, però van iniciar un pla especial de neteja. Des del Partit Popular volem aquests plans especials de neteja sempre, durant els quatre anys de mandat, igual que també volem una bona pavimentació, arranjament i manteniment de la nostra ciutat durant els quatre anys de mandat i no com ara, que es fan unes aprovacions extraordinàries de pressupost per fer els arranjaments uns dies abans de les eleccions municipals”.

Pel que fa a la seguretat, Parés ha destacat que, tot i que “comptem des de l’any passat amb 11 agents de policia més a la nostra ciutat i amb 38 càmeres de vigilància més, també aquests dies comptem amb 9 agents cívics menys. Creiem que és insuficient tenir 11 agents de policia més, 38 càmeres més, i 9 agents cívics menys per controlar el civisme de la nostra ciutat, especialment ara que ha entrat en vigor la nova Ordenança de Circulació que, per exemple, no permet que els patinets vagin per la Rambla però alguns no ho compleixen”.

Per tant, la cap de llista popular assegura que “fa falta més seguretat a la nostra ciutat i més recursos humans per poder-la vigilar”, i també aposta per “multes per aquelles persones que no compleixin la nova Ordenança de Circulació i també, per cert, l’Ordenança de Civisme, tenint en compte en aquest darrer cas les queixes que hi ha vers els propietaris de gossos per qüestions com ara no portar els animals lligats”.

De fet, parlant d’animals domèstics, Parés ha acabat demanant “més zones destinades als nostres animals domèstics”.