L’escriptor gavanenc Agustín Martínez presenta a Gavà el seu llibre “Sentido sin alguno”

L’autor es mostra molt satisfet de com està funcionant la seva darrera obra literària

L’escriptor gavanenc Agustín Martínez ha presentat a la biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà el seu llibre “Sentido sin alguno”. Es tracta d’una recopilació de 95 relats breus on Martínez xifra la condició humana des de la indiferència, explorant en qüestions com el sentit vital, la inèrcia de les relacions humanes, i la perplexitat i el desassossec que provoca el vertigen existencial. Martínez tenia moltes ganes de presentar el llibre a Gavà, i ha explicat que fins ara ha generat dos tipus d’opinions, “la gent que està acostumada a llegir aquests tipus de micro-relats, que els hi agrada molt, i els que no estan acostumats, que el troben divertit i desconcertant i al final també els hi agrada”. Per aquest motiu, Martínez es mostra “molt content de com estan funcionant de moment les coses”.

Martínez va aprofitar per exposar de manera molt entenedora el seu procés de creació literària, que passa per “la precisió, llegir molts micro-relats com ara els de Cortázar o els de Borges, i després anar sempre amb una llibreta observant una mica la realitat, que és una font d’inspiració que funciona bastant bé”. D’aquesta manera, Martínez intenta aconseguir el que molts escriptors busquen al llarg de tota la seva carrera, que és “trobar la teva veu, el teu estil”.

“Sentido sin alguno” ha estat publicat per Talentura Libros i es pot trobar en llibreries de Barcelona, Saragossa, València o Madrid, entre d’altres ciutats. A Gavà es ven a la Llibreria Pelegrín, i cal recordar que també es pot adquirir en format digital.