Sergio Pérez i Gerard Aliberch
Sergio Pérez i Gerard Aliberch estrenen “En el cielo también hay gilipollas”

Sergio Pérez i Gerard Aliberch són dos joves de 22 anys que han decidit llençar-se de cap al món del teatre amb la seva primera obra, “En el cielo también hay gilipollas”. Tal i com ens explica Pérez, “Gerard i jo hem estat sempre companys en el col·legi i hem fet una mica el graciós, hem crecut junts i ens fa molta il·lusió fer riure a la gent, i al final ens hem plantejat fer-ho una mica de manera professional”.

L’espectacle té una durada aproximada d’una hora i mitja “amb diferents tipus d’humor, hi ha parts de monòleg, de show, i teatrals, i totes els intentem enllaçar de la millor manera possible per tal que quedi un espectacle rodó de principi a fi”. No hi ha, per tant, cap fil argumental, però Pérez no vol aprofundir molt més en el contingut de l’obra: “A la gent no li expliquem res, ho tenim una mica com una sorpresa que guardem pel dia de l’espectacle, ens agrada que la gent no sàpiga exactament el que va a veure, i no els hi donem una idea clara del contingut, només diem que és un show de comèdia on veuran diferents tipus d’escenes i d’escenografies”.

Tot i ser la primera obra que assagen, tot ha anat molt bé i “ens hem sentit molt còmodes, realment ha estat molt senzill perquè tenim molta connexió en el tema de l’humor. Originalment vam pensar en fer un monòleg per representar-lo en bar, però en els assaigs no paraven de sorgir idees i el concepte va evolucionar fins que ens hem adonat de que seria millor oferir el nostre treball en un teatre i no en un bar, sobretot per qüestions de decoració i de com quedaria visualment”.

Sergio Pérez i Gerard Aliberch representaran, doncs, “En el cielo también hay gilipollas” el proper dissabte, 18 de juny, a partir de les 19:00 hores al Casal Municipal de Cultura American Lake de Gavà. Les entrades anticipades es poden adquirir aquí a un preu de 10 euros.