C.F. Gavà
José Manuel Serrano afronta el primer partit del C.F. Gavà a casa d'aquesta temporada

El passat cap de setmana va acabar la pretemporada del C.F. Gavà amb una derrota al camp de la F.E. Grama per 2 a 0. Era el setè partit i la tercera derrota, mentre que els gavanencs han assolit tres empats i només una victòria.

Tot i aquest balanç, per José Manuel Serrano, entrenador del Gavà, els resultats són el menús important d’aquests partits: “Estic en general content amb la pretemporada, és cert que sempre t’agrada guanyar però en pretemporada mai saps mai en quin moment estan els demés, quin equip poses o deixes de posar, reparteixes càrregues i minuts i treballant coses en segons quins moments, i el que menys t’importa és el resultat, no canvies el que has planificat per un partit si vas per davant o per darrere ja que del que es tracta és de formar l’equip”.

El tècnic gavanenc creu que en pretemporada “no es poden treure moltes conclusions a nivell de resultats, a nivell de joc i d’actitud sí, i com que he vist que l’equip ha donat tot en aquest sentit per aquest motiu crec que estem preparats per començar”.

Al marge dels resultats, Serrano veu als seus jugadors “preparats com equip per competir a la Lliga, crec que hem mantingut molt la dinàmica de l’any passat, sobretot la de la segona volta ja que la base és la mateixa, i els veig súper preparats per competir des del minut 1”.

Serrano admet que el que més li preocupa del joc de la pretemporada ha estat “la dificultat per finalitzar tot el que generem, i també en defensa crec que s’han d’ajustar cosetes com ara quan fallem a la pressió”. No obstant, l’entrenador destaca que “hem estat forts en el treball de possessió i el treball des del darrere intentant arribar a dalt sent fidels al nostre model de joc, crec que aquí hem tingut fases molt bones durant la pretemporada”.

El primer partit de la temporada 2019-2020 es disputarà el proper dissabte i portarà als gavanencs al terreny de joc de l’Atlètic Sant Just F.C.