Ajuntament i sindicats units a Gavà per sortir de la crisi

Des de l’Ajuntament de Gavà es posa en marxa un servei de mediació entre propietaris i arrendataris de locals comercials i oficines amb seu a Gavà que han hagut de suspendre la seva activitat per la declaració de l’estat d’alarma pel Covid-19i que tenen dificultats per fer front al lloguer.

L’objectiu és arribar a un consens mutuper part de les dues partssi la negociació prèvia no ha estat possible o no ha obtingut resultats. El servei facilitarà un acompanyament per part d’experts/es professionalsper tal de promoure la comunicació i trobar una fórmula que beneficiï tant a la propietat com al negoci arrendatari.

Com sol·licitar el servei

El servei es pot sol·licitar a través del web gavaimpulsa.info/mediaciolocals. S’adreça a propietaris de locals comercials i oficines i als seus arrendatarisamb establiment a Gavà. També es pot accedir al servei per telèfon al 93 633 34 50 en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Per accedir a la mediació serà imprescindible disposar d’un certificat digital de l’empresa i tenir a mà el contracte de lloguer.

Suport a l’economia local

El nou servei vol facilitarla continuïtat oreobertura dels establiments que han hagut d’aturar l’activitat per la crisi sanitària. S’emmarca en les iniciatives que ha posat en marxa l’Ajuntament de Gavà per pal·liar els efectes de la pandèmia sobre el teixit econòmic de la ciutat, un conjunt de mesures fiscals i econòmiques per contribuir a la recuperació econòmica i socialde Gavà.

També s’han reforçat els canals d’atenció no presencials per atendre i resoldre dubtes i consultes sobre l’impacte econòmic de la pandèmia:
  • Consultes sobre Ocupació: 93 2639120 / cso@gava.cat
  • Telèfon específic per atendre treballadors afectats per ERTE: 676904538
  • Per consultes comerç: 646665357 / comercifires@gava.cat
  • Per consultes empresa: 93 6333450 / cse@gava.cat
  • Nou web https://gavaimpulsa.info, amb tota la informació de les ajudes i accions que ha posat en marxa tant l’Ajuntament com les diferents administracions