El servei EnTrànsit es facilita a l’Espai Jove La Casa Gran

El servei EnTrànsit, és una assessoria sociolaboral especialitzada, que acompanya als i les joves de manera individualitzada, en una tutorització i acompanyament en els seus processos de transicions escola treball. Aquest servei, es duu a terme des de l’Espai Jove La Casa Gran, de dilluns a dijous de 9.30 a 13 h i els dimarts i dijous de 16 a 18.30 h.

El servei va destinat a joves de Gavà que acaben o abandonen l’escolarització obligatòria sense acreditació, a joves que no finalitzin els estudis que estan cursant com per exemple alumnes de grau mitjà, de grau superior, batxillerat o estudis universitaris, o a joves que necessitin suport en la orientació laboral o formativa. S’acompanya als i les joves, oferint-los diferents recursos que facilitin la seva transició entre l’escola i el món laboral, o entre l’escola i una formació posterior i definir estratègies adreçades a la millora de l’èxit en l’àmbit escolar.

Per tal d’accedir al servei pots demanar cita prèvia a entransit@gava.cat, o a través de l’Espai Jove La Casa Gran, o amb les xarxes socials de @gavajove o al telèfon 618762772.