Sessió de mentoratge del Talent Factory a Barnasud

Dos estudiants de 1r de Batxillerat del col·legi Immaculada Concepció de Gavà han mantingut aquest matí una sessió de mentoratge al centre comercial Barnasud. El seu mentor és Santiago Delibes, que és el director d’aquest centre comercial propietat d’Unibail-Rodamco. En la sessió d’avui, Delibes ha repassat el projecte dels dos joves, assessorant-los en aspectes com l’organització empresarial del seu projecte o el preu dels proveïdors. La sessió ha inclòs també una visita a zones del centre comercial que no són accessibles pel públic general per tal de fer-se una idea del funcionament intern de Barnasud.

Santiago Delibes ha destacat que “el projecte d’aquests estudiants és molt interessant”, i també ha posat de manifest que la idea del Talent Factory “és una iniciativa molt interessant perquè amb apostes com aquesta es fomenta que els joves tinguin sentit de l’emprenedoria i desenvolupin una sèrie de competències que es trobaran més endavant en la seva vida professional”.

De la seva banda, un dels dos alumnes als quals assessora Delibes, Pol Sánchez, ens ha explicat en què consisteix el projecte amb el qual concursen al Talent Factory: “El nostre projecte s’anomena Windscreen i són unes finestres que permeten canviar l’ambient d’un habitacle i que estan fetes d’un material que és el grafè, que avui en dia s’està investigant molt degut a les seves possibilitats i a què és el material més resistent que es pot trobar a l’actualitat, de fet gràcies a aquest material podríem fer unes finestres que fossin transparents i tinguin la seva funció de finestra i al mateix temps poguessin projectar imatges, sons i olors per tal que canviï l’experiència a l’habitacle”.