Sessió de mentoratge del Talent Factory a Rio Import

Dos estudiants de 4t d’ESO del Lycée Français de Gavà Bon Soleil van mantenir ahir al matí una sessió de mentoratge a Rio Import de Castelldefels. El director comercial d’aquesta xarxa de concessionaris de vehicles Audi al Baix Llobregat, Julio Manteca, va repassar el projecte amb les dues noies que assessora i va dirigir-les en aquells aspectes que va considerar necessari. L’objectiu, com el de la resta de mentors del Talent Factory era que el projecte de les joves quedés el millor possible per la seva participació en el concurs.

Julio Manteca ens va destacar que “el projecte que presenten és molt bonic, de fet em va sorprendre que la seva intenció és solucionar problemes propis que elles tenen, no era una qüestió de muntar una empresa per guanyar diners, no buscaven això sinó que buscaven solucionar problemes, i això és il·lusionant”.

De la seva banda, una de les dues alumnes a les quals assessora Manteca, Silvia Serrano, ens va explicar en què consisteix el projecte amb el qual concursen al Talent Factory: “El nostre projecte és un bus nocturn que funciona quan els serveis normals d’autobusos i metro deixen de funcionar i que fa que, quan els locals d’oci nocturn tanquen, puguem portar als adolescents de manera segura”. El servei funcionaria mitjançant una app “que serviria per saber on estan les diverses parades, per geo-localitzar als usuaris, per conèixer les freqüències de pas del bus, i fins i tot per comprar el bitllet i validar-lo”.

El bus que planteja aquest projecte funcionaria principalment a Viladecans, Gavà i Castelldefels, per donar servei a la zona d’oci de Platjafels.