Sessió del Talent Factory al col·legi Santo Ángel

Una vuitantena d’alumnes del col·legi Santo Ángel han assistit aquest matí a una sessió formativa del Talent Factory 2017. En aquesta sessió han rebut una xerrada de dos dels mentors del Talent, els de les empreses Jardiland i Roca. Després els alumnes han tingut l’oportunitat de fer preguntes i finalment s’han reunit amb els dos mentors per parlar de les idees que estant pensant en desenvolupar.

María Prófumo, que és la directora de Jardiland Gavà, ha intentat en la seva xerrada “transmetre les ganes d’emprendre, de donar a conèixer les seves idees, tot i que per ells pugui significar una tonteria nosaltres volem ajudar-los a desenvolupar-les, a donar-lis forma, a demostrar-los que tot té la seva importància i que tot el que surti dels seus caps pot tenir un bon fi”.

De la seva banda, Xavier Torras, que és responsable de comunicació i marca de Roca, ha volgut fonamentalment transmetre als alumnes “ànims ja que l’emprenedoria és un camí molt interessant que requereix esforç, perseverança, i no han de tenir por a l’error o a fracassar perquè el fracàs és part de l’aprenentatge, i de fet ells estan en una posició privilegiada per intentar-ho perquè són al mig del mercat, de la demanda, són joves amb idees i per tant són els més adequats per crear noves empreses en el futur”.

Una de les dues professores encarregades d’aquest grup d’alumnes és Rosario Robles, que dóna Matemàtiques i Economia de 1r a 4t d’ESO. Segons Robles, el Talent Factory “és una gran oportunitat per treure i posar de manifest el talent i la creativitat dels nostres alumnes, és una oportunitat molt motivadora que vivim amb molta il·lusió”.