L’alcaldessa, Gemma Badia, mantindrà els dies 11, 18 i 25 d’octubre, trobades amb els veïns i veïnes de Gavà per informar-los dels nous ajuts a l’habitatge per promoure la rehabilitació sota criteris d’eficiència energètica. Una convocatòria impulsada pel Consorci Metropolità de l’Habitatge, dotada amb 100 milions d’euros.

Les tres sessions amb l’alcaldessa s’emmarquen en la campanya informativa “Una gran oportunitat per a tu, per a Gavà i per al medi ambient!”. Un lema que resumeix plenament els beneficis de comptar amb uns edificis sostenibles energèticament: una llar amb una climatització adequada garanteix el confort de les persones que hi viuen i la prevenció de problemes de salut.

A banda de les trobades obertes, la campanya també tindrà presència a les xarxes socials i web municipal, díptics informatius i altres elements de difusió exterior.

Els ajuts
Els ajuts seran per projectes de millora i rehabilitació als barris, edificis i habitatges. Poden optar a tots els programes les comunitats de propietaris, així com les persones propietàries o usufructuàries dels habitatges. Els arrendataris i arrendatàries poden sol·licitar els ajuts per a habitatges.