setè WOWGAVÀ Market

Aquest divendres i dissabte, Gavà celebra el setè WOWGAVÀ Market, una iniciativa de WOWGAVÀ,  on els establiments adherits a aquesta associació comercial sortiran a la zona de l’Illa i oferiran els seus productes amb rebaixes i descomptes especials.

El Market WOWGAVÀ es farà divendres de 9.30 a 14 hores i de 17 a les 21 hores, i dissabte de 10 a 14 hores i segons l’organització, “es podran trobar articles molt variats, des de sector moda, que inclou productes com roba o calçat, fins a serveis. Tot plegat amb promocions”. Divendres també es faran activitats

Activitats de dinamització divendres, 15 de març

  • Taller infantil de 17 a 20 hores a la façana del Mercat a la plaça Major
  • Activitat a la carpa de Codelearn ubicada al carrer Sant Pere amb el carrer Sant Nicasi
  • A les 19.30 hores. Taller organitzat pels Bastoners de Gavà a la plaça Major.
  • D’altra banda, i aprofitant el Mercat de Pagès de dissabte al matí a la plaça Major, la restauració oferirà algunes tapes.

Segons l’organització, els objectius d’aquest Market WOWGAVÀ són “donar a conèixer els comerços associats a l’entitat, i en el cas dels establiments de moda, que són de temporada, poder treure els estocs finals de rebaixes per començar ja la nova campanya de primavera.

Des de WOWGAVÀ esperen la participació d’una vintena d’establiments i confien en “una bona resposta ciutadana perquè molta clientela ho espera amb ganes i en altres ocasions ha anat prou bé”.