Alumnat de Gavà s'ha sumat al Sharing to Learn per promoure l'aprenentatge de l'anglès oral
Alumnat de Gavà ha participat en el Sharing to Learn

Sant Feliu de Llobregat ha acollit, aquest dimecres la cloenda del Sharing to Learn, un projecte educatiu d’àmbit comarcal on Gavà també hi ha pres part i on es pretén donar suport a l’aprenentatge de la llengua anglesa a infants de primària a través de l’intercanvi entre alumnat de diferents etapes educatives.

Així doncs, els estudiants de 4t ESO i 1r Batxillerat actuen com a Language Assistants i ajuden els alumnes més petits a millorar l’expressió oral en llengua anglesa. La iniciativa també permet promoure els entorns d’aprenentatge lingüístic no matern a partir de les interaccions entre poblacions escolars de l’entorn i implementar   metodologies   d’aprenentatge-servei   que   permetin   apropar   l’alumnat de secundària a valors propis de la vida en societat.

Durant l’acte, s’ha reconegut la tasca de 70 centres d’arreu de la comarca i la feina feta per un total de 243 Language Assistants, diversos d’ells alumnes gavanencs dels instituts El Calamot i Bruguers, i de les escoles Marcel·lí Moragas, l’Eramprunyà, Jacme March, Joan Salamero i Salvador Lluch.