Adisga
Signat el conveni entre Adisga i Aincat

L’Associació de Familiars de Discapacitats Intel·lectuals de Gavà (ADISGA) i Aincat Qualitat Immobiliària de Gavà han signat aquest matí un conveni de col·laboració. Segons aquest conveni, Aincat destinarà un percentatge de la seva facturació anual en el reforç dels programes que ofereix als seus usuaris, el que, segons fonts d’Adisga, “suposarà aproximadament entre 3.000 i 4.500 euros anuals”.

Pedro Manuel Corvillo, president d’Adisga, ha destacat que el conveni “ens ajudarà a consolidar la part esportiva que permet als nostres nois que facin activitat física, és veritat que Aincat porta més d’un any col·laborant amb nosaltres en diferents esdeveniments, però aquesta important injecció econòmica ens permetrà consolidar la part professional ja que nosaltres treballem únicament amb professionals titulats, així que el que podrem fer amb aquests diners és contractar més professionals per a més activitats”.

Pedro Moreno, administrador d’Aincat Qualitat Immobiliària de Gavà, ha volgut destacar que a la seva empresa “sempre hem tingut molt marcada aquesta vessant social, de fet també col·laborem amb Aldeas Infantiles SOS amb una part dels nostres lloguers i aquí a nivell local volíem potenciar aquesta vessant i ens sentim molt orgullosos, és molt emocionant poder col·laborar amb aquesta causa”.

Sobre els motius que han portat a Aincat a fer aquesta aportació, Moreno posa de manifest que “donant més visibilitat a associacions com Adisga creiem que serà possible que l’entitat pugui ajudar a més persones, que al final és el que volem, ajudar al màxim número de persones possible”.

Adisga aportarà els diners de manera semestral i el contracte té caràcter indefinit si cap de les dues parts presenta cap inconvenient.