placa-entrenadora

placa-entrenadoraFoto de grup amb l’entrenadora Sonia Freitas després de rebre la placa.

Gran participació en l’XI Torneig de Nadal de Softball

El campionat, que s’ha celebrat al pavelló Jacme March des de divendres i fins diumenge, va sumar fins a 130 participants i mig miler d’espectadors

El Projecte Sotball Gavanenc valora molt positivament el resultat i desenvolupament, durant aquest pont de la Puríssima, de l’XI Torneig de Nadal de Softball. La competició de caràcter indoor es va celebrar al pavelló Jacme March i va comptar amb al participació de 130 persones, 8 equips i un nodrit públic que va arribar a sumar prop de mig miler de persones.

 

El guanyador del trofeu ha estat el Sant Boi Vermell i va proclamar-se vencedor en derrotar en la final, per 8 a 1, al Barcelona 2002. Viladecans Groc va quedar tercer i el Projecte Softball Gavanenc quart. El Sant Boi Blau va fer cinquè, el Barcelona Rookie sisè, el Sant Boi Gris setè i el Viladecans Negre vuitè.

 

Segons la organització l”’acte va tenir moments molt emotius, dels quals cal destacar-ne dos: La referència al fundador de l’entitat Andrés Iborra i el lliurament d’una placa a l’entrenadora Sonia Freitas que torna a Astúries el proper any”.