Vídeo: Marc Farré


Taula informativa contra el càncer

La delegació gavanenca de l’AECC muntarà, aquest dissabte, un estand a la plaça Major per sensibilitzar la població sobre la malaltia i recaptar fons

Per commemorar el Dia Mundial Contra el Càncer, que oficialment se celebra el 4 de febrer, la delegació gavanenca de l’AECC muntarà, aquest dissabte, una taula a la Plaça Major amb l’objectiu, segons explica Celia Escribano, que és presidenta de l’associació a nivell local, “per informar, sensibilitzar i recaptar fons per a la investigació i per ajudar a persones que pateixen la malaltia a l’entitat”.

 

L’estand estarà muntat de 10 a 14 hores i segons Escribano “ens acompanyaran els Gegants i els Castellers que aixecaran una pilar faran un tallers”.

 

Per a Escribano, tot i que “en general la gent està sensibilitzada amb el càncer, es important seguir amb aquesta tasca i destacar que, a Gavà hi ha un lloc on poden trobar un recolzament molt important. Pensa que nosaltres podem ajudar perquè som persones que hem patit la malaltia i fem molta pinya”.

 

La taula informativa també tindrà a la venda el llibre d’Escribano “Hablo de cancer, hablo de vida”, les vendes del qual, segons l’autora, “van prou bé. Està tenint molt bona acollida”.

 

Les persones interessades en posar-se en contacte amb l’associació,  poden acudir els dijous, de 18 a 20 hores, al Casal d’Entitats Sant Jordi de la Rambla.