mangeldiaz
Miquel Àngel Díaz, portaveu del grup municipal

mangeldiaz

Miquel Àngel Díaz, portaveu del grup municipal

 En primer lloc, els socialistes de Gavà volem felicitar totes les persones que han exercit el seu dret al vot i donar les gràcies als 5.637 gavanencs i gavanenques que han confiat en el socialisme i han contribuït que a Catalunya siguem una força política decisi­va en una alternativa d’esquerres i reformista. És ara, doncs, el mo­ment del diàleg, de la negociació per solucionar aquesta relació de l’encaix  entre Catalunya i Espanya. I alhora perquè els governs de Barcelona i de Madrid donin ja solucions en treball, sanitat i educació pública i su­port a l’emancipació de joves, entre d’altres.

Constatem que els grups polítics que plantejaven les eleccions com a plebiscitàries no han obtingut la majoria de vots de catalans i catalanes. Que a Gavà i molts municipis hi ha una Àmplia majoria de persones reformistes i progressistes que no volem trencar amb la resta dels pobles d’Espanya i que també exigeixen no­ves solucions en molts àmbits. I que amb el govern del PP i de Mas (o qui condicioni les CUP) continuarem igual.

Una darrera reflexió és que, com a la vida, les coses no són sempre o blanc o negre. Som una societat plural, on no hi ha una voluntat ine­quívoca. Sabem que sols amb un nou govern a Espanya, amb noves po­lítiques i amb Pedro Sánchez com a president es podran impulsar pactes per a un finançament just de Catalunya i de respecte a la seva identitat, d’acord amb la llei i sense la ruptura amb la resta d’Espanya.