Sopar ball de la gent gran Gavà per celebrar Sant Pere

La gent gran de Gavà ha tornat a donar mostres de la seva extraordinària vitalitat participant activament en la Festa Major de Sant Pere que, fins diumenge, omplirà d’animació els nostres carrers i places. Ahir, coincidint amb celebració de Sant Pere, centenars de socis de les diferents agrupacions de persones grans de la ciutat es van trobar al patí de l’escola Jacme Mach per compartir un sopar i després ball amb el grup “La Band Gogh”.

El nou president de l’Associació de la Gent Gran de Gavà, Luis Vallejo, qui només fa mig any que ocupa el càrrec va assegurar que “aquesta responsabilitat és complexa perquè cal coordinar moltes activitats, i els recursos són pocs, però malgrat tot aporta moltes satisfaccions perquè la gent gran de la nostra ciutat és molt activa, quasi incansable i molt entusiasta i, a vegades, fins i tot és dificíl seguir-los el ritme”.

L’alcaldessa Gemma Badia, qui no es va voler perdre la festa, va felicitar-los per la seva “bona energia” i els va animar “a seguir així. A seguir fent les activitats durant l’any a relacionar-vos i implicar-vos en els actes de ciutat perquè sou part de Gavà i es nota que teniu ganes de fer coses”.

Val a dir, que durant aquests dies la gent gran seguirà participant de la Festa Major. Aquesta tarda, a les 18 hores, es farà el festival artístic de l’Associació de la Gent Gran a al Casal de Cultura American Lake amb les actuacions de la Coral Brugués i del grup teatral “SiNoFos…Teatre!!!” que representarà l’obra “Situación fatal”, una comèdia escrita i dirigida per Ramón Pons, membre de l’entitat. Demà, 1 de juliol, serà l’Associació de la gent Gran Activa qui posi la nota musical amb el concert que oferiran en aquest mateix equipament.