Sopar de l’Agrupació de Restauradors en benefici de la marató de tv3
Els quatre establiments implicats oferiran un menú degustació amb més de 15 plats

El proper 15 de desembre l’Agrupació de Restauradors de Gavà impulsarà una nova activitat per a la ciutat de Gavà. Aquest cop, participarà en una de les accions solidaries amb més història del territori català, La Marató de TV3. És per això que el mateix diumenge en el que s’emet el programa, al Restaurant Les Marines s’acollirà un sopar gastronòmic amb l’objectiu de recaptar diners i així col·laborar amb la causa que aquest any posa de relleu les enfermetats minoritàriesEls restaurants Major 36, l’Ermita de Brugués, Mar de Pins, Anhel RestaurantLes Marines i el Far de l’Illa són els encarregats d’oferir el sopar.

Els establiments implicats oferiran un menú degustació amb més de 15 plats. Aquest sopar enllaça segons a explicat, en l’entrevista emesa al programa Amb G de Gavà de Ràdio Gavà, el president de l’Agrupació de Restauradors, Josep Maria Lluch “l’oportunitat de mostrar la nostra gastronomia a la vegada que col·laborem amb una inciativa solidària com La Marató i donem la benvinguda a les festes”.

El preu del sopar és de 90 euros i tots els beneficis s’entregaran a La Marató . Segons ha explicat Josep Maria Lluch “és un sopar de certa complexitat i volem donar un bon servei. Hi hauran entre 8 i 10 primers plats i segons plats de carn i peix a més de les postres.  La nit estarà conduïda pel genial humorista Cesc Casanova que, com fa al programa setmanal de TV3 Polònia, es ficarà a la pell de la tertuliana i escriptora Pilar Rahola”.

Finalment, la nit conclourà amb el concert del grup Please en Unplugged (tribut a U2 en acústic).

El sopar té capacitat per a 150 persones i està pensat com “una manera de col·laborar amb una causa solidària i a la vegada degustar com a gourmets un tast de la nostra gastronomia”. El menú ideat per part de l’ARG, està marcat pel producte de proximitat o KM0 “ja que una de les intencions de l’acte a part de recaptar fons per aquesta edició de La Marató 2019 és la de donar a conèixer les propostes culinàries dels restauradors de Gavà, a més també pretén destacar la funció que desenvolupa el Parc Agrari del Baix Llobregat, així com els productes de productors i elaboradors locals” explica Josep Maria Lluch.

L’Agrupació de Restauradors participarà també el 14 de desembre a la Mostra d’Entitats, a la Rambla, “allà recollirem cèntims per a La Marató,  per incentivar la participació oferirem una sorpresa a les persones que vulguin col·laborar”.

Les persones interessades en anar al sopar poden fer la reserva en els establiments participants o bé a través del correu agrupaciorestauradorsgava@gmail.com.