Sopar solidari amb Adisga

El restaurant Kawai està celebrarà aquest divendres, a partir de les 21 hores, el primer sopar solidari d’ADISGA. Aquesta iniciativa va sorgir, segons va explicar Pedro Manuel Corvillo, president d’ADISGA, en l’entrevista a Ràdio Gavà, “a través d’un amic d’ADISGA que ens va posar en contacte amb l’Oscar Manresa, ell ens va proposar aquest sopar i estem molt agraïts i molt contents amb aquesta idea”.

Per a ADISGA el sopar és, a més d’una manera d’aconseguir recaptació, “una oportunitat –explica Elisabeth Sánchez, directora pedagògica d’AGISGA, de fer-nos visibles en altre tipus de col·lectiu, de donar-nos a conèixer, fer relacions socials i de tenir l’oportunitat d’explicar el nostre projecte”.

Les persones interessades en assistir al sopar poden fer la reserva a través del correu eventoskauai@gmail.com o a través del telèfon 936451188. El preu del menú d’adults és de 30 euros i el preu del menú infantil és de 16 euros.

Elisabeth Sánchez conclou dient que “el sopar consta d’un pica-pica i una graellada de carn, però no donem més informació perquè volem sorprendre als assistents”.