Sopar solidari d'ADISGA en el restaurant Kauai de Gavà Mar
Ja es poden fer les reserves del sopar solidari d'ADISGA

El restaurant Kauai està preparant el primer sopar solidari d’ADISGA. Aquesta iniciativa va sorgir, segons va explicar Pedro Manuel Corvillo , president d’ADISGA, en l’entrevista a Ràdio Gavà, “a través d’un amic d’ADISGA que ens va posar en contacte amb l’Oscar Manresa, ell ens va proposar aquest sopar i estem molt agraïts i molt contents amb aquesta idea”.

Per ADISGA el sopar és, a més d’una manera d’aconseguir recaptació, “una oportunitat –explica Elisabeth Sánchez, directora pedagògica d’AGISGA, de fer-nos visibles en altre tipus de col·lectiu, de donar-nos a conèixer, fer relacions socials i de tenir l’oportunitat d’explicar el nostre projecte”.

Les persones interessades en assistir al sopar poden fer la reserva a través del correu eventoskauai@gmail.com o a través del telèfon 936451188. El preu del menú d’adults és de 30 euros i el preu del menú infantil é de 16 euros.

“El sopar –explica Elisabeth Sánchez- consta de un pica-pica i una graellada de carn, però no donem més informació perquè volem sorprendre als assistents.