Sorteig A 1000 per hora de Wow Gavà
Sorteig A 1000 per hora de Wow Gavà

Wow Gavà durà a terme aquest dissabte, 13 de gener, l’esperat el sorteig de la campanya de Nadal del comerç local “A 1000 per hora” on es rifaran tres premis de 1000 euros cadascun i que la persona afortunada haurà de gastar en només una hora entre els establiments adherits a l’associació.

El sorteig, que estarà dinamitzat pels actors i actrius de La Roda, tindrà lloc a la plaça Major, a les 12 del migdia, i es farà entre totes les butlletes omplertes correctament. De manera aleatòria i per una mà innocent, es seleccionaran les butlletes guanyadores i 3 butlletes de reserva. Es trucarà 3 vegades en el període de 10 minuts, si la trucada no ha estat atesa en cap d’aquestes 3 trucades s’anul·larà el premi i s’utilitzarà el mateix mètode en la 1ª, 2ª i 3ª butlleta de reserva, fins que una de les trucades sigui atesa.

Si en cap d’aquestes 4 butlletes tampoc fos atesa la trucada, es repetirà el procediment de selecció de butlleta guanyadora i 3 butlletes de reserva.

El guanyador del premi haurà de fer les compres acompanyat per una o més persones de l’organització i permetrà que es gravi en vídeo i es facin fotografies durant les compres als establiments associats. L’import màxim a utilitzar a cada establiment serà de 100€ i