Sortida per custodiar la Flama del Canigó

Per setè any consecutiu, La Unió Muntanyenca Eramprunyà proposa una sortida en bicicleta extraordinària per anar a fer la custòdia de la Flama del Canigó.

Pla ciclista

Com sempre, sortiran el dia 22 de juny en tren fins a Ripoll. A partir d’aquí, aquest dia el dedicaran a pedalejar pels entorns del pre Pirineu, aniran fins a Vallter 2000, passejan per Camprodon i finalment arribaran a Espinavell, un petit poble de muntanya, a dormir a l’alberg Els Estudis, on se soparà llenties, pollastre i poltre.

El dia 23 matinaran i es posaran en marxa abans que surti el sol en direcció a Ripoll, on agafaran el tren per salvar els túnels de l’autovia, fins a Torelló, des d’on podran continuar pedalejant, ara ja sí, fins a Gavà. La ruta la faran en bici de carretera, donada la llarga distància a superar.

A Sant Vicenç dels Horts o a Sant Boi es trobaran amb l’equip de foc de la UME que haurà pujat al Canigó a buscar la Flama i, plegats, vindran cap a Gavà, on el foc recollit encendrà la foguera de Sant Joan, com cada any.

Els qui vulguin sumar-se a la sortida es poden incorporar a Sant Vicençs dels Horts, o a Sant Boi, i entrar a Gavà amb tot l’equip, ciclistes i corredors. els interessats a venir, poden contactar amb Jordi Vilajoan, al telèfon 650145731.