Spectacular Spectacular presenta Lolando

La companyia de teatre amateur Spectacular Spectacular, estrena aquest dissabte a Gavà “Lolando”, una divertida comèdia integrada per 6 petites obres independents. Es tracta d’un muntatge ambientat en un bar denominat “La Oficina”, ple de lluentors, i que regenta el Lolo, un curiós personatge que fa de fil conductor. En cada taula passa una de les històries, algunes molt còmiques i boges i d’altres més dramàtiques, la qual cosa crea situacions de contrast i contribueix a mantenir, en tot moment, l’atenció del públic.

Les històries són “Magdalena”, de riure; “Melindro amb llet”, amb més missatges; “Elsa”, més calmada; “Encegats” i “Super Tinder”, de cites a cegues i “Lolando”, on el propi protagonista explica el seu relat.

L’obra està inspirada en anècdotes de bar, aprofitant l’experiència com a cambrera d’una de les actrius, i la idea és que la funció progressi amb la implicació del públic, de manera que alguns espectadors formaran part de l’escenografia, asseguts en una de les taules, i interactuaran en el muntatge.

La funció pretén divertir i va in crescendo. La idea és poder repetir l’èxit del seu anterior projecte, “Bababoom”, i poder fer-la també fora de Gavà, fins i tot més enllà dels teatres, perquè la seva particular escenografia la fa adaptable a altres espais, com ara bars reals.

“Lolando” es podrà veure a partir de les 20 hores, i les entrades costen 5 euros a la taquilla. Val a dir, que el grup està fent algunes promocions amb rifa d’entrades a través de les xarxes socials com ara facebook.