Superlectors 2019
La missió lunar serà l’eix vertebrador de l’activitat.

A la tardor arriba una nova edició de l’activitat “Els Superlectors” que aquest any ve carregada de sorpreses i novetats! A la Biblioteca Marian Colomé s’hi ha instal·lat la plataforma de llançament del coet Saturn 5 i entre tots els nens i nenes que vulguin sumar-s’hi ajudarem a la missió Apol·lo 11 a arribar a la Lluna. D’aquesta manera la Biblioteca se suma a la celebració del 50è aniversari de l’arribada de l’home a la Lluna.

Es tracta d’un joc de dinamització lectora adreçat a infants de 4 a 12 anys que té una durada de dos mesos. Durant aquest temps, els inscrits hauran de triar lectures, llegir, respondre preguntes i resoldre enigmes i reptes que els aniran plantejant. Per cada llibre llegit, els participants rebran un bowlin de combustible amb els quals hauran d’omplir els dipòsits del coet. En el moment que els dipòsits estiguin plens, el coet estarà preparat per enlairar-se i acomplir el seu objectiu.

La Festa dels Superlectors tindrà lloc la segona setmana de desembre dins de la celebració de les festes de Sant Nicasi.

Els infants interessats hauran de fer la inscripció a la mateixa Biblioteca.