suport municipal al comerç local de Gavà

L’Ajuntament de Gavà ha formalitzat, aquest dimecres, un conveni amb les associacions de l’Illa i la Unió de Botiguers amb l’objectiu reforçar les accions de promoció del petit comerç a la ciutat. L’Alcaldessa Raquel Sánchez ha refermat la voluntat de “seguir apostat per aquest model que contribueix a fer ciutat” perquè al seu entendre “els centres comercials han de ser els nostres carrers, on passegem i hi fem vida, més que no pas les grans superfícies. Crec que cal posar en valor el comerç de proximitat perquè es garantia de qualitat i servei”.

Pedro Moreno, president de l’Associació de Comerciants de l’Illa, ha defensat “la professionalitat del petit comerç de la ciutat” subratllant que “cal lluitar per tal que la gent el descobreixi i sigui el seu referent a l’hora de fer les compres”.

El president de La Unió de Botiguers de Gavà, Diego Caparrós, considera que “el context no és fàcil”, raó per la qual creu que “cal invertir esforç i molta energia per promocionar-lo i aconseguir que la ciutadania no marxi a fora per fer les seves compres”.

L’esmentat acord que, de moment serà vigent fins a final d’any, té per objectiu treballar per fer accions de promoció amb la creació de dinamitzadors a les diferents entitats comercials i l’impuls de la targeta de fidelització “A Gavà guanyes”. També es vol treballar per reforçar a presència a les xarxes socials i la celebració de més activitats i de promocions en vendes”

El tinent d’alcalde de l’Àmbit de Comerç, Civisme i promoció de la Ciutat Ramon Castellano ha destacat “la bona feina que els botiguers fan” i ha assegurat que els seguiran “donant suport econòmic i tècnic a les activitats que, per iniciativa pròpia, es fan”.