Tallats diversos carrers per les activitats de Festa Major
Tallats diversos carrers per les activitats de Festa Major

L’Ajuntament de Gavà ha fet saber, a través de les seves xarxes socials que, des d’avui, 28 de juny, i fins el proper 4 de juliol, la ciutat patirà diversos talls de trànsit en diferents carrers de la ciutat per la celebració de diverses activitats de la Festa Major de Sant Pere.

Afectacions

  • Des de dimarts, 28 de juny, des de les 12 hores i fins el el proper 4 de juliol, a les 8 hores, romandrà tallat als cotxes el carrer Salvador Lluch, entre el carrer del Centre i la plaça de Dolors Clua, per activitats diverses.
  • Dimecres, 29 de juny estalla el pas de cotxes per la plaça de l’Església, d’11 a 14 hores, per la celebració del Ball de Rams i de 18 a 20 hores per la ballada de sardanes.
  • Divendres, 1 de juliol, a partir de les 8 hores, queda tallat el carrer de Tellinaires, entre l’avinguda del Mar i el carrer Garraf, per les tasques de muntatge d’escenari, i també es tallarà l’avinguda del Mar (en ambdós sentits de circulació) entre el carrer Cunit i el carrer de Tellinaires, a partir de les 18 hores
  • Des del divendres, 1 de juliol, a les 8 hores, i fins el dissabte, 2 de juliol, a les 24 hores, es talla la carretera de la Sentiu, entre l’avinguda de Joan Carles I i el carrer de l’Argila perquè s’habilitat com aparcament provisional.
  • Dissabte, 2 de juliol, d’11 a 13 hores, i de 18 a 23 hores, hi haurà afectacions i restriccions al trànsit al carrer de Sant Pere, entre la plaça de jaume Balmes i el carrer de Sant Josep Oriol, i el carrer Sant. Josep Oriol, entre el carrer Sant Pere i la plaça de l’Església per la celebració de la cercavila de l’aigua i del correfoc, respectivament.