Carmen Reguengo
Un dels tallers que Reguengo ha fet a la Biblioteca Josep Soler Vidal (Foto: Facebook Carmen Reguengo)

La logopeda gavanenca Carmen Reguengo oferirà un taller virtual en col·laboració amb la Biblioteca Josep Soler Vidal el proper 12 de juny a partir de les 18:00h. El taller servirà per donar pautes per guanyar autoconfiança i “treballarem d’una banda alguns conceptes, perquè la nostra ment treballa amb conceptes i va bé clarificar-los, i d’altra banda treballarem també altra part que és corporal perquè el cos ens dona molta informació, i amb el moviment del cos la nostra ment adquireix noves idees”.

Al taller també es treballarà la qüestió dels objectius perquè “la manca de confiança estableix un mur de núvols que es impedeix avançar cap a un objectiu, així que treballarem com aconseguir aquesta confiança per poder caminar ja que aquesta confiança se’ns ha trencat una mica amb la pandèmia i desconfiem no només del món, sinó també de les persones i de nosaltres mateixos”.

El tema dels objectius és molt important en opinió de Reguengo, ja que “tot i que és una camí no sempre controlat, quan saps cap a on vas pots assumir els fracassos i el mateix camí et dona un sentit a la vida”. Un objectiu a més ha de ser “raonable, que es pugui assolir, de vegades ens entestem en objectius que no poden ser i llavors s’ha de tenir la suficient visió per saber ajustar-los i redirigir-te a tu mateix”.

També és important l’estructura del taller en relació a cos i ment ja que “no són dos ens separats, estan relacionats i es parlen, i es parlen a través d’una cosa anomenada emoció ja que entre el cos i la ment està el cor, i tot ha d’estar en coherència, el cos, la ment i les emocions”.

La idea de Reguengo respecte al funcionament d’aquest taller no és unidireccional, sinó que és “una invitació per participar, tot i que tothom ha de poder dir que no i simplement escoltar, però en realitat aquest taller és una invitació a tothom”.

Aquest mateix taller ja l’havia donat presencialment, però ara, donades les circumstàncies, el farà virtualment a través de la plataforma de videoconferències Jitsi. Per inscriure’s només cal posar-se en contacte amb la Biblioteca Josep Soler Vidal. El taller, per cert, és totalment gratuït.