Taller de dansa urbana i salut
Taller de dansa urbana i salut

Marc Beltrán realitzarà un taller de dansa urbana intergeneracional i salut dimecres 7 de juliol al jardí de la biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà. L’activitat, que començarà a les 18.30 hores, consisteix en emprar el hip hop perquè els participants facin exercici físic, millorin la coordinació i a la vegada obtinguin un benestar emocional. Segons Marc Beltrán, “es tracta d’emprar aquest gènere a favor de la vida, perquè avui dia amb els mòbils, els joves cada cop es mouen menys, entén menys motivats i interactuen poc a nivell personal”. Segons Beltrán, “a través de la dansa es treballa també a nivell emocional i energètic i això es molt bo perquè ens ajuda a sentir-nos bé i protegir-nos de pensaments negatius connectant amb el propi ritme”

Marc Beltrán també destaca que amb el hip hop no només es treballa la gestualitat individual, sinó la col·lectiva, perquè es balla també en grup i això esdevé una eina de socialització molt important.

El taller de dimecres “deixarà l’ego fora” i s’ensenyarà des del nivell més bàsic, de manera que tothom qui ho vulgui, sigui principiant o tingui l’edat que tingui, pot venir i se sentirà còmode. L’activitat és gratuïta però per la situació sanitària actual cal controlar l’aforament, raó per la qual els participants cal que facin la reserva prèvia de plaça contactant amb la biblioteca Josep Soler Vidal al telèfon 93 2639230

Podeu escoltar l’entrevista sencera a Marc Beltrán a Ràdio Gavà.