Taller de feng shui
Gloria Vilalta guiarà el taller.

L’enginyera industrial i consultora en energia i salut, Gloria Vilalta, estarà el dissabte, 14 de desembre, al Garden Bordas de Gavà per guiar un taller de feng shui amb l’objectiu de “donar consells per crear un ambient de benestar a la llar durant aquest Nadal. Vilalta precisa a través del seu web, que “l’espai importa” perquè “de la localització, orientació i estructura en depèn el flux d’energia”, raó per la qual, “cal tenir en compte la millor distribució de les estances per tal que siguin saludables” i sobre “les pintures, mobles i materials més adequats s’ha de destacar la fusta i els materials naturals

El feng shui abasta molt conceptes, com els camps magnètics terrestres, les vies d’aigua subterrània, les falles i altres elements poden alterar o accelerar l’energia del nostre cos, afavorint-nos o debilitant-nos. Així, el cablejat els aparells elèctrics o els mòbils interaccionen amb les nostres cèl·lules, ja que elles també tenen processos elèctrics.

Altres elements són la forma dels objectes, el tipus d’il·luminació, els colors, les imatges i simbologia de la decoració i lògicament, les flors i plantes perquè Vilalta assegura que “tot té energia i que els elements naturals com les plantes i els animals, l’augmenten”.

El taller és gratuït i donarà inici a les 17 hores. Les persones interessades a participar-hi han de formalitzar la reserva prèviament aquí.