La Jugateca Ambiental és un espai familiar, lúdic i educatiu que ofereix activitats tots els caps de setmana
La Jugateca Ambiental és un espai familiar, lúdic i educatiu que ofereix activitats tots els caps de setmana

La Jugateca Ambiental continua oferint activitats amb tots els protocols de seguretat que contempla entre d’altres: activitats a l’aire lliure, mascareta obligatòria, desinfecció de mans i materials, aforament limitat i distancia entre famílies.

Per a aquest dissabte, 17 d’octubre està previst la realització d’un taller de dibuix naturalista per a tots i totes els que els hi agrada dibuixar. És una activitat per a totes les edats en què, expliquen els organitzadors, “explorarem la platja dibuixant el paisatge, les plantes i els animals que ens trobem. Si els participants porten el seu propi estoig millor, però també es disposarà de llapissos que es desinfectaran”.

L’activitat començarà a les 11.30h i acabarà a les 13.30h. No hi ha inscripció prèvia, es faran petits grups per poder complir amb les mesures de seguretat establertes.

Per al diumenge, 18 d’octubre, també a partir de els 11,30 hores i fins les 13.30 està prevista l’activitat d’educació ambiental “Ciència de l’Aigua. A més de les activitats els petits podrán gaudir de l’espai de joc.

Les activitats programades per aquests últims dies de la temporada de tardor es completen amb “Els animals de la Platja”, dissabte 24; Acció Platges Met. Jornada de Plantació a les Dunes, dinamitzada per Les Agulles-Ecologistes en acció, diumenge 25 i amb “Coneguem les Platges Metropolitanes”, diumenge 31 d’octubre.

La Jugateca Ambiental és un espai familiar, lúdic i educatiu que obrire d’11,30 a 13,30 h. Aquesta iniciativa de l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gavà té com a objectiu oferir un espai de joc i experimentació en família tot promovent el respecte a l’entorn i posant èmfasi en els valors ambientals de la Platja de Gavà.