talls trànsit fira Sant Pere 2018
La fira es desmuntarà el 2 de juliol

Un dels elements que més gent atrau durant la Festa Major de Sant Pere, a Gavà, és la fira d’atraccions que, ja ha començat a instal·lar-se a la nostra ciutat. Un any més, aquests entramat d’oci se situa al Rambla de Maria Casas, entre els carrer Mare de Deu de Bruguers i El Centre, la plaça de Batista i Roca i l’Avinguda Eramprunyà, entre el carrer Gaudí i plaça Catalunya. També queda tallat l’accés a la plaça de Batista i Roca pel carrer Viladecans.

Aquest circumstància obliga a restringir la circulació del trànsit rodat fins el 2 de juliol, data de desmuntatge, en aquestes vies i afecta el recorregut de les línies d’autobús que veuen anul·lada la parada que hi ha enfront del col·legi Sagrada Família, a la Rambla de Pompeu Fabra, per on no es pot passar. Els busos doncs, pugen per la Riera de Sant Llorenç i passen per l’avinguda de Joan XXIII i Pompeu Fabra.

Els usuaris del pàrquing de rotació i privat de la Plaça Batista Roca l’accés el tenen la Riera de Sant Llorenç i la sortida en direcció al carrer de Gaudí.

Durant la celebració de la Festa Major es produiran altres afectacions de trànsit. Les podeu consultar aquí