L'Hospital de Viladecans
L'Hospital de Viladecans

Des d’avui, 7 d’octubre, el punt de vacunació de l’Hospital de Viladecans deixa d’estar disponible a causa de falta d’afluència, segons informa el centre hospitalari a través d’un comunicat de premsa. El servei es va posar en marxa el passat 23 de setembre.

Igualment, desde l’Hospital es recorda a la població que es vulgui vacunar, que pot demanar cita a través de l’aplicació del següent formulari o acudir als diferents dispositius de vacunació sense cita prèvia que s’han establert arreu del territori. Els interessats poden consultar els diferents punts en el següent enllaç.

Així mateix, “seguim animant a la població a que us vacuni per tal de frenar la pandèmia” i recorden le smateixs fonts que l’Ajuntament de Viladecans ha habilitat el Casal de la Montserratina com a centre d’atenció COVID i s’hi pot acudir de dilluns a divendres d’11 a 18h per a la realització de proves diagnòstiques si teniu símptomes de COVID o si sou contactes estrets, així com per a vacunar-se sense cita prèvia tots els dimecres en el mateix horari.