Teatre en família online

La Xarxa ha ideat una programació de teatre familiar on line que arrenca aquest divendres, coincidint amb el que hauria estat el Festival Internacional de Titelles i que, arran de la crisi sanitària, ha quedat suspès. Aquesta proposta, més enllà de ser un acte puntual es planteja com una programació estable a través d’internet perquè els petits puguin gaudir-ne fins que no es pugui tornar al teatre amb normalitat.

L’objectiu principal és mantenir el contacte amb totes les famílies que normalment assisteixen a la programació de l’Espai Maragall en família i, a la vegada, arribar a nous públics, a través de nous canals, que podrien esdevenir futurs espectadors.

La proposta es materialitza amb unes càpsules d’uns 20 a 25 minuts de durada a Youtube dinamitzades per la Roda Produccions on un actor explicarà la temàtica de la sessió que es veurà aquell dia, ja sigui teatre, titelles, dansa o música. També proposarà activitats paral·leles per fer amb la família, com ara manualitats així com un petit fragment d’un espectacle, ja que, a cada sessió, hi participarà una companyia diferent aportant un fragment del seu espectacle.

La idea és oferir programació cada 15 dies, fins a finals del 2020, i establir vincles amb actes importants de ciutat o tradicions. En total seran 12 càpsules, que finalitzaran en el moment en què es pugui tornar a la normalitat al teatre.