Teatre familiar amb Festuc Teatre

L’Espai Maragall de Gavà acollirà, aquest diumenge, 11 de desembre, la representació de teatre familiar “La llàntia meravellosa” de la companyia Festuc Teatre.

Sinopsi

Alguna vegada heu somiat en trobar una llàntia meravellosa amb un geni a dins
capaç de concedir-te tres desitjos? Heu pensat quins desitjos demanaríeu?

La següent història tracta d’una nena i la voluntat de complir el seu únic desig: que la mare es curi de la malaltia que sofreix. Un desig que no es pot complir, ja que el geni només pot concedir desitjos a la persona que ha trobat la llàntia.

El geni meravellós és capaç de concedir riquesa, bellesa, poder o fama. No obstant, es troba a una nena que no anhela cap d’aquestes coses i és així com la seva història ens farà qüestionar de si realment la llàntia serveix d’alguna cosa.

Un espectacle de teatre, titelles i actors, que ens parla dels desitjos, de l’acceptació i de l’amor que és capaç de sobrepassar les dificultats que ens presenta la vida.

Festuc teatre

Es va fundar a Lleida l’any 2003 gràcies a les inquietuds artístiques de l’ Íngrid Teixidó i Pere Pàmpols i amb l’interès de poder fer de la seva passió una forma de vida.
Els seus principals objectius són que l’espectador/a gaudeixi de l’espectacle,  convidar-lo a reflexionar sobre els diversos valors que es transmeten dins de l’obra de teatre i que assimili positivament la voràgine d’ emocions presents en cadascuna de les representacions.

Aquests propòsits han fet que la companyia creï un engranatge perfecte entre la música, la narració i la interpretació per tal d’afavorir aquesta experiència dins el teatre.

A més, des de la seva creació, la companyia ha produït diversos projectes amb el desig de millorar la qualitat de les seves produccions teatrals i, tanmateix continuar treballant, juntament amb la resta de companyies, per millorar el sector del teatre familiar i de les arts escèniques, en general.

  • Organitza: La Xarxa
  • Preus: Socis Xarxa (de 4 a 12 anys): 8€
  • No socis Xarxa i adults: 10€ – Abonament Infantil (de 4 a 12 anys)
  • Venda online d’entrades aquí