Teatre familiar amb Grappa Teatre
Teatre familiar amb Grappa Teatre

L’Espai Maragall de Gavà acollirà, aquest diumenge, la representació de teatre familiar “Jo vaig amb mi” de Grappa Teatre. Es tracta de l’adaptació del llibre de l’autora i il·lustradora Raquel Díaz Reguera, on reflexiona sobre el tema d’acceptar-se com ets i defugir d’estereotips.

Sinopsis

A una nena li agrada un nen, però el nen no es fixa en ella, no la mira. Què pot fer? Els seus amics li aconsellen de tot: que es tregui les cues, les ulleres, el somriure, les pigues, les ales, que no sigui tan xerraire. El nen per fi s’ha fixat en ella, però, amb tant treure’s coses, fins i tot han marxat els ocells del seu cap. I la nena se n’adona que ja no és ella i decideix recuperar les seves cues, les ulleres, el seu somriure, les seves pigues, les seves ales, les seves paraules.

  • Organitza: La Xarxa
  • Preus: Socis Xarxa (de 3 a 12 anys): 8€ – No socis Xarxa i adults: 10€ – Abonament Infantil (de 3 a 12 anys): Anual / Temporada: 1,66€ / 1,83€ per espectacle.
  • Venda online d’entrades i abonaments: xarxagava.cat i a l’Espai Maragall de dilluns a divendres de 17:30h a 20:30h; i 1 hora abans de l’inici de l’espectacle en la taquilla del Teatre.