Teatre familiar amb la companyia PocaCosa
Teatre familiar amb la companyia PocaCosa

L’Espai Maragall de Gavà acollirà, aquest diumenge, la representació de teatre familiar “Una dent sota el coixí” de la companyia PocaCosa. Es tracta d’un espectacle, on segons el grup “es vol crear l’espai on arriben les dents, i els personatges que les reben. Cada dent els
donarà una informació directa de cada nen/nena depenent de les seves característiques.
Veurem quins són els “problemes” o les “dificultats que tenen els nens/nenes en el seu dia a dia, i obrirem un espai de reflexió sobre tots ells” . El projecte vol que “els nens i nenes i els seus pares, puguin veure’s identificats en aquests petits entrebancs del dia a dia, que sovint ens poden portar a coses més significatives que realment poden arribar a preocuparnos: pors, inseguretats, dificultats d’aprenentatge, dificultats amb la relació amb els altres nens o la falta d’autoestima”.

Sinopsis

La Lluïsa és la responsable del magatzem de joguines del Ratolí Martí, el Ratoncito Pérez, la Fada de les Dents i els Angelets. Quan un d’aquests personatges recull una dent de sota el coixí d’un nen o una nena, li porta a la Lluïsa que és l’encarregada de triar el regal ideal per aquell nen o nena. La Lluïsa examina amb detall la dent i a través de la forma (de si està molt gastada o no, del color, etc.) pot saber com és aquell infant, i per tant pot saber quin regal el farà feliç. Això sí, sempre han de ser coses petites que puguin ser col·locades a sota el coixí.

  • Organitza: La Xarxa
  • Preus: Socis Xarxa (de 4 a 12 anys): 8€
  • No socis Xarxa i adults: 10€ – Abonament Infantil (de 4 a 12 anys)
  • Venda online d’entrades aquí

Escolta l’entrevista sencera al grup a Ràdio Gavà