SUPERTIETES-2016

SUPERTIETES-2016L’obra està recomanada per a tots els públics a partir de 4 anys

Les Supertietes arriben a l’Espai Maragall

L’espectacle de teatre de Les Bianchis, encabit dins la programació estable de la Xarxa, es podrà veure aquest diumenge, a les 12 hores

Contes infantils contra tot pronòstic és el llibre d’Empar Moliner d’on la companyia Les Bianchis ha extret les petites històries que conformen l’espectacle Les Supertietes, que aquest diumenge podrem veure a l’Espai Maragall. Aquestes històries es presenten guiades per un fil discursiu i tres actrius.


La Queralt, la protagonista principal, rep la notícia que ha de ser tieta i comença a tremolar: i si al meu nebot no li agrado? I si no sé ser una supertieta? És per això que demana ajuda a les seves dues grans amigues, la Magda, empresària de mitjons, i la Bàrbara, àrbitre de futbol. Tres personatges interpretats per tres actrius amb el mateix nom: Queralt Casasayas, Magda Puig i Bàrbara Roig.

 

Les Bianchis neix el 2012 amb l’objectiu de fer un teatre per a tota la família, on els pares no acompanyin els nens al teatre sinó que ells també hi vagin a gaudir. És per això que de vegades els menuts no entenen tots els acudits, però s’ho passen d’0allò més bé amb les cançons i el ritme de l’obra.  els grans, riuen amb les ironies i veuen la seva relació amb els petits reflectida en l’espectacle.

 

L’obra que està recomanada per a tots els públics a partir de 4 anys, es posarà en escena a l’Espai Maragall a partir de les 12 hores. El preu de l’entrada es de 8 euros i de 6 pels soci i sòcies de la Xarxa.


Entrevista a Ràdio Gavà