ventafocs-090316

ventafocs-090316

La Ventafocs, a ritme de musical, torna a Barcelona

La companyia local La Roda posa en escena el muntatge, a partir d’aquest dissabte, i fins el 25 de març, al Teatre Regina

La companyia de teatre local, “La Roda Produccions” presentarà, aquests dies a Barcelona, “La Ventafocs. Es tracta d’una original versió del tradicional conte, però ambientat en els musicals dels anys 50 al més pur estil “Grease”. El muntatge que des la seva estrena al 2011 ha estat aplaudit per crítica i públic compta amb el suport de diversos col·lectius. El director de la Roda, Dani Cherta, recorda que “l’obra inclou elements de vídeo, una vessant novedosa per nosaltres, ja que fins ara no l’havíem incorporat, però que ens ha agradat molt”.

 

“La Ventafocs, el musical” està pensat per fer gaudir a grans i petits amb cançons originals composades per Queco Pujol i les coreografies de Sílvia López. En l’obra però, també hi han col·laborat diverses institucions i entitats gavanenques. Dani Cherta explica que “hem comptat amb el suport, entre d’altres de la Fundació La Xarxa i de col·lectius com el Club de Beisbol, Gavà Televisió o l’Associació de Vehicles d’Època del Baix Llobregat que ens van cedir un cotxe per fer un dels rodatges”.

 

L’espectacle, segons recorda Cherta, “treballa valors com la superació personal, la solidaritat, la democràcia social i la competitivitat sobre un mateix”

 

L’obra es podrà veure des de dissabte, i fins el 25 de març al Teatre Regina.