Temes PP Ple Octubre 2017

El Partit Popular de Gavà presentarà 4 preguntes i un prec al Ple Municipal d’aquest mes d’octubre. Diverses de les propostes, segons explica la portaveu d’aquest grup municipal, Mónica Parés,“estan estretament relacionades amb el desafiament separatista” que al seu entendre “està provocant una fractura social que afecta la bona convivència de la ciutadania”, és per això, que recuperen una petició feta ja l’any passat demanant que “el govern local faci un acte de reconeixement el 6 de desembre a la Constitució Espanyola i als valors de la transició i que, la setmana prèvia, es recordin els actes del 78 i la figura de Tarradellas que, tot i el seu nacionalisme, sempre va defensar la unitat de tots els catalans”.

Parés també es mostra preocupada per “la fugida d’empreses i capital per culpa de l’actual situació” i per aquesta raó pregunta al govern municipal “quin impacte està tenint a nivell local i quines mesures s’han previst per evitar-ho”.

Un altre tema relacionat amb l’actual context polític que segons Parés cal afrontar són les denuncies exposades per algunes famílies en referència a “l’adoctrinament que pateixen els seus fills i filles a les escoles”. La portaveu d’aquest grup municipal recorda que “les escoles són per educar i no per incentivar manifestacions polítiques”, per això demanen que “el govern local creï un servei per atendre les famílies que s’hagin vist afectades ja que les escoles són llocs on per educar i no per adoctrinar”.

El PP també demanarà que “se substitueixi la cartelleria col·locada el darrer mandat a l’Avinguda del Mar per difondre la flora autòctona perquè, ja sigui per les inclemències meteorològiques o per actes incívics, estan malmesos i no es llegeixen bé”.

El darrer prec ja el van fer l’any passat i és referent a la il·luminació de l’Home del Mil·lenni. Segons Parés, “nosaltres vam demanar un calendari on es concretessin les dates en què hi hauria encesa, però no s’ha notificat, tot i que la setmana passada, coincidint amb el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama sí que es va il·luminar de rosa però no es va fer difusió. És per això, que volem saber el calendari i que es faci difusió prèvia perquè tothom ho sàpiga”.