Temporada de primavera de la Jugateca a la platja de Gavà

Diumenge, 1 de març, comença la nova temporada d’activitats de la Jugateca ambiental a la platja de Gavà, un espai familiar, lúdic i educatiu que obrirà els diumenges en horari d’11.30 a 13.30h. La temporada de la Jugateca es perllongarà fins el diumenge 17 de maig, exceptuant diumenge 12 d’abril.

Aquesta iniciativa de l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb col·laboració amb l’Ajuntament de Gavà, té com a objectiu oferir un espai de joc i experimentació en família, promovent el respecte a l’entorn i posant èmfasi en els valors ambientals de la platja de Gavà.

L’accés a la Jugateca ambiental és lliure i gratuït, cada diumenge es pot gaudir de l’espai de joc lliure i també participar a les activitats programades per a tota la família.

Per inaugurar la Jugateca, aquest diumenge es realitzarà el taller L’aventura del corriol camanegre on es descobriran les pistes que doni aquest petit ocell, associat a ambients de platja, a la vegada que es podrà conèixer la fauna i flora de les dunes de la platja de Gavà.

Les activitats continuaran el 8 de març amb la jornada: Els tresors del mar.
Quins són els beneficis de la posidònia per l’ecosistema de la platja?

El dia 15 de març el matí es dedicarà a un laboratori de microplàstics, el dia 22 el taller s’ocuparà del valor de l’aigua a través d’experiments físics i químics. El dibuix naturalista i les tècniques de dibuix que ens ajudaran a expressar la nostra creativitat a través de l’art, seran les matèries del taller del dia 25 de març.

Durant el mes d’abril, els tallers previstos són: Fem salut jugantArt sea Supervivència a la platja i, per al mes de maig s’han previst les activitats : Visita naturalista a les dunes de Gavà, Let’s clean up Europe i Bioblitz Metropolità i  Els animals de la platja!.