Temporal de vent, pluja i mala mar
Mapa de previsió per dimecres,.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat avisos per fort vent, mala mar i pluges abundants per dimecres. El canvi de temps afectarà sobretot les comarques de la meitat est i es començarà a notar demà a la tarda amb l’entrada del vent d’entre gregal i llevant. Demà a la nit alguns cops de vent ja superaran els 50 km/h, i de cara a dimecres cal esperar ratxes de fins a 80 o 90 km/h en diversos punts de la costa.

Les precipitacions duraran bona part de dimecres i sembla que cauran amb especial intensitat a les hores centrals del dia. En molts casos es podrien acumular més de 50 l/ m2 i segurament hi haurà acumulacions de més de 100 en alguns casos. El vent agregalat comportarà un temporal marítim dur al voltant de dimecres. En molts trams de la costa les onades podrien superar els 3 metres d’altura.

Dijous encara podria ploure en algunes comarques, però a partir de divendres el temps serà més tranquil. Dissabte podria ser un dia variable i mig ennuvolat, però en general els tres dies del cap de setmana s’entreveuen amb molt de sol i amb temperatures no especialment baixes.