escacs
Unes 100 persones han participat aquest matí en el Torneig d'escacs de Festa Major

Unes 100 persones han participat aquest matí en el tercer Torneig d’escacs de Festa Major que ha organitzat el Club d’Escacs Gavà. L’Open, que ha tingut lloc al jardí de la Torre Lluc, era un torneig obert de partides ràpides que a més era vàlid per al sistema català de puntuació Elo que s’utilitza pels escacs.

Jordi Casanova, membre del Club d’Escacs Gavà, ens ha explicat que les partides ràpides d’aquest Open “són de 5 minuts amb increments de 30 segons organitzats en 8 rondes”. La durada total del torneig estava prevista entre tres i quatre hores.

L’assistència ha millorat sensiblement respecte a la segona edició de l’any passat, que “ja ens va anar força bé i es van inscriure unes 70 persones”. Aquest any “esperàvem poder superar-ho, i creiem que els 100 inscrits és un èxit que ens fa estar molt contents de l’assistència a aquest Open”.

Casanova destaca que la intenció del club a l’hora d’organitzar aquest torneig en el marc de la Festa Major de Sant Pere és “potenciar els escacs, que la gent vegi com es juga i que són els escacs, que vegin que hi ha molta gent aficionada i que es diverteix jugant, i que això ajudi al club a millorar i a créixer”.