Tertúlia literària online amb Javier Iriondo
Javier Iriondo

El club de lectura de Muntanya Fita i Petjada de l’UME i les biblioteques de Gavà organitzen una nova tertúlia literària. L’activitat, degut a l’actual situació de crisi sanitària es farà online i en ella es podrà conversar amb l’autor del llibre “Donde tus sueños te lleven”, Javier Iriondo

Val a dir que, “Donde tus sueños te lleven” s’ha transformat en un veritable èxit editorial amb més de 100.000 exemplars venuts. Als 5 anys de la seva publicació l’edició especial incorpora un epíleg amb reflexions de l’autor sobre aquest recorregut i una recopilació de missatges de lectors que comparteixen les seves experiències després de llegir el llibre.

Per participar en aquesta trobada virtual, que tindrà lloc aquest divendres, 19 de febrer, a les 20 hores, cal fer la inscripció prèvia enviant un correu a fitapetjada@gmail.com

Sinopsis

David, un escalador expert, sofreix un tràgic i cruel accident a l’Himàlaia, on perd al seu company d’escalada. A la seva tornada a casa, David no és capaç de superar la tragèdia viscuda fins que Joshua, un misteriós mestre, apareix en la seva vida. Amb la seva ajuda, el protagonista és capaç de recuperar l’esperança i la fe en si mateix. A través de les històries i els contes d’aquest guia espiritual, David s’allibera del seu dolor i de les seves pors, descobrint una nova força en el seu interior que transformarà totalment la seva vida.

A mig camí entre una novel·la i un llibre d’autoajuda, aquesta meravellosa història de superació ajudarà el lector a trobar les respostes necessàries per a prendre decisions i trobar el seu camí cap a l’èxit i la plenitud.