Tertúlia virtual amb Jordi Magallón
Tertúlia virtual amb Jordi Magallón

El club de lectura de muntanya Fita i Petjada organitza per aquest divendres, 19 de març una nova tertúlia. Degut a la situació sanitària per la Covid-19, l’entitat segueix amb el format d’activitats online. A la trobada, que es farà a través d’internet , a partir de les 19 hores, es comptarà amb la presència de Jordi Magallón, un dels autor del llibre “El blanc que m’acull”. Per participar-hi cal fer la inscripció prèvia enviant un correu electrònic a fitaipetjada@gmail.com.

L’obra està protagonitzada per Víctor i Martí, dos grans amics amb una gran experiència en el món de l’excursionisme que han estat escollits per participar en una expedició a l’Annapurna. L’expedició quedà però, enterbolida per un accident del passat, per la història d’una amistat i per un triangle amorós.

Així, a través d’aquesta història, els participants podran comentar actes i sentiments de la pròpia personalitat reflectits en el propi mirall d’aquest relat.

També es reflexionarà sobre l’amistat, un valor que convé preservar i cuidar ja que hi ha circumstàncies que poden provocar canvis aliens a les nostres voluntats i trair aquest preuat tresor portant-lo a l’odi. És llavors quan perdem el control sense saber com modular la nostra conducta i podem reaccionar amb actes negatius que acabaran afectant la nostra personalitat. El sentiment de culpabilitat és un d’ells.