Tessa Cooper presenta Churros con chocolate
Un dels moments de la presentació.

Tessa Cooper va estar aquest divendres a la biblioteca Josep Soler Vidal per presentar la seva segona novel·la. Parlem de “Churros con chocolate” la història d’amor d’Emma i Hugo, un relat de retrobaments, de passats plens de ressentiments i d’un present ple d’inseguretat i pors. El dolor forma part de la vida de tots dos protagonistes i hauran de bregar amb ell per tal de poder tornar a ser feliços.

Aquesta és la segona novel·la romàtica que Cooper auto-publica després que, al 2018, veiés la llum “Nada que no desees”, un llibre que, segons l’autora, “m’ha servit per saber com funciona tot l’engranatge editorial i sobretot el treball de promoció de l’obra. He après coses bones i dolentes d’aquest món”.

Cooper diu que la seva afició per escriure va néixer “quan era petita” però no ho va reprendre “fins no fa gaire en llegir una novel·la i veure que ho podia intentar”. A partir d’aquí, va fer cursos diversos per formar-se, i hores d’ara, assegura que necessita escriure perquè la fa “sentir bé”.

Tessa Cooper, hores d’ara ja treballa en la seva la tercera novel·la també de gènere romàntic però “amb elements policíacs i de suspens mantenint l’essència emocional i real que caracteritzen els personatges de les històries”