The Farrés Brothers actuarà diumenge a Gavà
The Farrés Brothers actuarà diumenge a Gavà

Aquest cap de setmana torna a Gavà el teatre infantil amb un nou espectacle de La Xarxa. Es tracta de “El rei de la casa”, un espectacle de titelles que posarà en escena

la companyia The Farrés Brothers. a funció es podrà veure aquest diumenge, 31 de gener, a les 12 hores a l’Espai Maragall.

L’obra versa sobre la gelosia entre germans, i sobre el desig de poder. Una història basada en fets reals. Amb l’arribada d’un germanet, el rei de la casa és destronat, i el seu lloc és ocupat pel menor. Però si el menor abandona el seu lloc, Qui l’ocupa? Potser el major? Ho tindrà difícil perquè hi ha altres reis destronats, disposats a fer el que sigui per manar una altra vegada i dominar el món sencer.

The Farres Brothers i Cia. neix l’any 2002 a Catalunya, quan Pep Farrés, Jordi Farrés i Jordi Palet combinen els seus esforços i aptituds per a crear l’espectacle Operació AVI, un tret de sortida que connecta molt bé amb el públic, com l’acrediten les més de 300 funcions realitzades i el Premi del Público al Millor Espectacle del Festival de Titelles de Lleida. Aquest impuls inicial permet crear tres anys més tard El rei de la casa, premiat també a Lleida.

Preus

  • Socis Xarxa (de 3 a 12 anys): 8 € · No socis Xarxa i adults: 10 €
  • Abonament infantil (de 3 a 12 anys): Anual / Temporada: 1,66 € / 1,83 € per espectacle.

Venda online d’entrades i abonaments: xarxagava.cat i a l’espai Maragall de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30 h i 1 hora abans de l’inici de l’espectacle en la taquilla del Teatre