Toni Castillejo presenta el seu primer llibre

Toni Castillejo presenta el seu primer llibre, publicat ara fa un mes, aquest dissabte, a la biblioteca Josep Soler i Vidal a les 11 hores. Es tracta de “E-mocions”, un obra on l’autor viladecanenc recull, en forma d’històries curtes, vivències pròpies amb l’objectiu d’ajudar als lectors a reflexionar sobre la seva pròpia vida.

Castillejo explica que “aquest projecte va néixer arran dels relats propis publicats al seu blog a internet titulat Hoy os quiero contar”,”i que tot i que “no es tracta d’un manual d’autoajuda” sí que considera que “pot ajudar perquè en el nostre dia a dia, on tot són presses, aturar-se un moment, i llegir un relat escrit amb senzillesa i des de les emocions, és adequat per cercar sentit al què fem”.

Castillejo, que ha estudiat i treballa a Gavà, precisa que la seva vocació és científica i que, de fet, de jove volia ser biòleg. La seva experiència professional és en l’àmbit dels recursos humans la qual cosa, segons admet, “m’ha resultat molt valuosa per materialitzar el contingut d’aquest projecte. M’he trobat amb moltes persones que asseguren que veuen el món d’una manera, però emocionalment no és així”.

L’autor se sent profundament interessat per la vessant emocional, i ell s’autodefineix com “una persona molt emocional” i també “positiu”, i tot i que afirma que “tothom llegeix la vida com la viu” sí que espera poder contagiar el seu esperit.

“E-mocions” és un llibre de tauleta de nit que es pot obrir per a qualsevol pàgina i llegir un dels relats breus en 5 minuts. Castillejo assegura que l’acte de presentació “tindrà molta força” i és quelcom que el motiva realment, i avança que ja rumia el seu nou projecte, “un llibre que serà més estructurat i basat en l’experiència del primer”.